Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Dr. Bodoki Ilona főorvos

portre1

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán 1972-ben diplomáztam summa cum laude minősítéssel. Végzésem után az egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján dolgoztam. Klinikai tanársegédként oktattam a fogorvoshallgatókat és végeztem gyógyító és tudományos munkát.
Szakmai fórumokon előadásokat tartottam, hazai és külföldi szaklapokban publikáltam munkatársaimmal, beszámolva új fogászati anyagok és módszerek alkalmazásának eredményeiről.

Szakvizsgáim:

 • Fog-és szájbetegségek
 • Fogszabályozás
 • Gyermekfogászat

  Magánrendelést 1972 óta folytatok, eleinte a klinikai ill. szakfelügyelői munkám mellett. 1986-ban szakfelügyelő főorvossá neveztek ki, így klinikai állásomat megszüntettem. 1993 óta kizárólag magánrendelést végzek, hogy legyen elegendő időm betegeim korrekt ellátására. Így több idő jut elmélyülni a szakmában is, valamint a folyamatos továbbképzésekre hazai és külföldi szakmai fórumokon.

  Fogorvosi tevékenységemet nagy örömmel végzem, ügyelve a szakmai szabályok maximális betartására. Igyekszem precíz, minőségi munkát végezni, és a velem dolgozó kollégáimtól is ezt kérem.

  A kezelések a pácienssel megbeszélt és egyeztetett terv szerint, oldott, kellemes légkörben zajlanak. Célunk a fájdalommentes kezelés, hogy a fogászat ne stressz, hanem kellemes élmény legyen. 

  Minden munkatársammal együtt betegeink lehető legtökéletesebb ellátására törekszünk.